Wesele Platynowe - 190 zł/os.
DANIA NA GORĄCO:
1.Flaki, rosolnik z wiejskiej kury
2.Medalion drobiowy z szaszłykiem owocowym, ziemniaki z koperkiem/Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym, kluseczki półfrancuskie/Bukiet warzyw polany masełkiem
3.Szarlotka z gałką lodową i gorącym musem brzoskwiniowym
4.Kotlet karadżordżia - 1/2, kotlet po zbójnicku - 1/2, puree ziemniaczane
5.Łosoś pieczony w cieście francuskim podany w pikantnym sosie porowym
6.Kaczka w pomarańczach podana z pieczonymi jabłuszkami i bezikami ziemniaczanymi
7.Czerwony barszczyk podany z pasztecikami mięsnymi na kruchym cieście
8.Zrazy wołowe po staropolsku podane z kluseczkami śląskimi
9.Żurek na zakwasie z białą kiełbaską
PRZEKĄSKI:
1.Gondola rozmaitości składająca się z: roladek w trzech odsłonach, sakiewek z sałatką jarzynową, melona w szynce szwardzwaldzkiej, galaretki drobiowej oraz mięs pieczystych
2.Schab po warszawsku pod galaretą, ryba po grecku, śledzik po polsku
3.Sałatka grecka
4.Chleb wiejski ze smalczykiem i ogórkami kiszonymi własnego wyrobu
5.Surówki: z czerwonej kapusty, białej kapusty na sposób chiński, surówka wielowarzywna
DODATKI: kawa-3 rodzaje, herbata 3 rodzaje, dodatki do kawy i herbaty, wybrane rodzaje ciast własnego wypieku (w zależności od ilości osób)
W cenie: powitanie gości szampanem oraz chlebem i solą, weselny wystrój sali